Cele mai frumoase genti de primavara 2017


Cele mai frumoase genti de primavara 2017

Genti Dama Primavara

Genti de Primavara

Sa alegi cele mai frumoase genti de primavara pentru 2017, este aproape imposibil. Sunt extrem de multe modele frumoase pe care nu reusesc sa le aranjez intr-un scurt top.

Asa cum probabil ati observat, au inceput sa apara colectiile de primarara. Unele au ajuns in stocul magaznelor, altele sunt in stadiul de pre-comenzi.

Daca doresti o geanta eleganta pentru primavara 2017, am sa-ti prezint o mica selectie de genti deosebite. Sigur ca intentia este doar de a te inspira. Din pacate, nu am reusit sa evit preturile mari. Am depus eforturi sa pastrez totusi,in selectie, doar o geanta peste 1000 de Euro.

Asadar, prima geanta are un pret de 3500 de Euro. Este o frumoasa geanta de piele de la Bottega Veneta. Am ales-o pentru textura, culoarea si profunzimea vizuala deosebita. Bottega Veneta se remarca prin linii clasice dar in cazul acestui model de geanta, dungile sunt neregulate, umbrite si creeaza o imagine deosebita. Nu-i asa ?

Genti Bottega Veneta

Genti Bottega Veneta

A doua geanta este de la unul din cei mai noi designeri de lux, Swagger. Este o geanta din piele la un pret de 300 de Euro care se remarca prin dimensiunile sale reduse.

Genti Swagger

Genti Swagger

Ultima geanta selectata face parte din linia limitata de produse de la Mansur Gavriel. Este o geanta tip sac cu o curea din piele. Pretul este de 385 de Euro. Am ales-o pentru micile tinte din aur de pe curea.

Genti Mansur Gavriel

Genti Mansur Gavriel

Voi mai reveni cu selectii de genti la moda. Chiar daca sunt genti de lux si putini si le permit, cred ca este util sa le urmarim. Asa aflam care sunt tendintele modei si putem sa ne dam seama mai bine ce ne dorim.

Sigur ca sunt genti de lux dar nu cunosc foarte multa lume care sa respinga luxul. Exista o asemanare intre gentile de lux, de exemplu, gentile Louis Vuitton si ceasurile de lux Rolex. Reprezentatul Rolex a fost intrebat ce parere are despre piata ceasurilor. Acesta a raspuns ca nu-l intereseaza piata ceasurilor pentru ca Rolex nu vinde ceasuri. Rolex vande LUX.

Asadar, cand cumparam o geanta de lux, nu cumparam o geanta, cumparam LUX, cu tot ce inseamna acesta pentru noi.

Tu ce parerea ai de gentile de LUX, de cele mai frumoase genti de primavara 2017 ?