Genti de umar


Genti de umar ! Cand si cum purtam gentile de umar ?

Gentile de umar sunt genti care au curele suficient de lungi pentru a agata geanta pe umar. Ele sunt de obicei mai mari decat gentile de mana sau decat micile posete mici si subtiri de tip „clutch bag”. Ele sunt mai comode si mai spatioase si va puteti purta mai multe lucruri in geanta.

Gentile de umar pe care le recomandam sunt cele produse in Italia. Sunt superbe si sunt prezentate intr-o multitudine de culori si tipuri. Deseori sunt realizate manual.

genti-de-umar

genti-de-umar

Cum purtam gentile de umar ? Puteti sa purtati o geanta deasupra umarului, pe o parte a corpului sau incrucisat peste umar si cealalata parte a corpului. E important sa avem o curea reglabila suficient de lunga.

genti-umar

genti-umar

Deoarece gentile de umar sunt purtate pe un singur umar, ele pot avea un impact asupra posturii, pozitiei dumneavoastra. Daca geanta este grea, pozitia dumneavoastra se va ajusta pentru a compensa greutatea suplimentara si pentru a mentine echilibru. Acest aspect ar putea cauza durerii de gat si de spate. Pentru a evita aceste durerii, asigurati-va ca schimbati periodic umarul pe care purtati geanta. Evitati sa purtati geanta pe acelasi umar, perioade lungi de timp. De asemenea, incercati sa nu transportati pre multe lucruri in geanta.

Cand sa purtati genti de umar ?

Primul lucru pe care trebuie sa-l iei in considerare cand porti o geanta de umar, este scopul pe care porti geanta. Porti o geanta de umar cand lucrezi ? Atunci cauta o geanta de umar clasica care sa aiba suficient spatiu pentru obiectele pe care le folosesti. De exemplu o tableta pe care o folosesti la actualizarea preturilor din aplicatia companiei tale.

Dar daca petreci mai mult timp in jurul orasului tau ? Atunci este bine sa alegi o geanta mai usoara care sa o poti incrucisat

peste umar si cealalta parte a corpului. S-ar putea spune ca o geanta de umar poate fi purtata in orice ocazie. Dar in cazul unui eveniment mai special, este mai bine sa eviti o geanta de umar si sa folosesti o mica poseta subtire de tip „clutch bag”.

Tu cum porti geanta ta de umar ?