Genti Piele Italia, Cadouri Perfecte


Genti Piele Italia, Cadouri Perfecte

Genti piele Italia lucrate manual, cu siguranta, sunt cadouri perfecte pentru orice ocazie. Daca ne referim la genti piele Italia, ne referim la calitatea superioara a acestora, la identitatea culturala a Italiei.

O geanta din piele italiana transmite traditia unica italiana. Aceasta care garanteaza un produs de o calitate superioara, un cadou perfect pentru orice ocazie. La pielea italiana impresioneaza aspectul, parfumul si apectul tactil unic. Poate aceste caracteristici sunt cele care le diferentiaza pe gentile italiene de altele.

Genti-Piele-Italia

Genti-Piele-Italia

Gentile italiene pe langa faptul ca sunt elegante sunt si practice. Au o compartimentare perfecta, cu buzunare cu fermoar, atat pentru telefonul mobil, cat si pentru cardul bancar sau portomoneu.

Impresioneaza-ti prietena sau sotia si cumpara-i o geanta de piele Italia, cu o mare diversitate de culori, stiluri si modele. Multe dintre modele au placute cu semnaturi sau logo-uri remarcabile. Caracteristic pentru gentile de piele naturala italiene este ca sunt sofisticate, elegante si fabricate din pielea moale de vitel.

O geanta de piele Italia este un cadou ideal pentru orice femei ce adora moda. Gentile italiene combina perfect confortul, caracterul practic si eleganta. Gentile au o captuseala superioara din bumbac si pot fi sa purtate atat pe umar, transversal sau tinuta in mana. De asemenea, ele sunt rezistente la soare, deci vor trece usor si testul timpului.

Tipuri de piele folosite

Exista trei tipuri de piele care se folosesc la gentile de calitate si diverse metode de prelucrare. Primul tip se numeste anilina si este tipul de piele cel mai natural ca aspect dar foarte sensibila. Se murdareste usor. Al doilea tip, semi-anilina, nu este asa de sensibila si are un strat de vopsea de protectie. Ultimul tip, pielea pigmentata, este acoperita cu un strat de polimer care o face mult mai rezistenta. Dar nu are aspectul natural, pe care o au gentile cu o piele netratata chimic.

Pielea de vitel este folosita pentru moliciunea si durabilitatea sa. Pielea va trece prin diverse procese si tratamente pentru a obtine textura, culoarea si durabilitatea gentilor dorite. Pielea poate sa fie acoperita si cu ceara. Se obtine astfel  o stralucire specifica si o durabilitate marita. Nu in ultimul rand, se obtine si o rezistenta la apa care o va face usor de curatat.

Un astfel de proces este cel prin care se obtine pielea Saffiano. Textura acestui tip de piele este data de o presa unei masini specifice. Acest aspect este cunoscut cu numele de finisaj prin hasurare, model diagonal special.

Exista o multime de modele de genti de mana, de umar, de voiaj, sacose, serviete, posete sau rucsace. Cu o asfel de varietate de genti din piele, cu siguranta, exista ceva pentru a satisface orice stil. Indiferent daca te duci la o plimbare sau intr-o excursie, ai nevoie de o geanta care sa completeze tinuta ta.

Dar ce culoare sa alegem ? Ei bine, cand vremea calda vine, culorile inchise se estompeaza, lasand spatiu pentru culori vibrante si luminoase.

Nu-i asa ca gentile italiene din piele naturala sunt cadourile perfecte pentru orice femeie ?